Slot Pemenang Utama Aladdin di Mega888

Aladdin’s Wishes Mega888 ialah permainan slot yang popular di kalangan peminat fantasi dan kisah ajaib. Dalam permainan ini, anda akan bertemu jin, permaidani terbang dan watak lain daripada filem Aladdin Disney. Ini adalah salah satu permainan yang paling menyeronokkan untuk dimainkan, dengan ganjaran yang besar. Aladdin’s Wishes ialah slot video dalam talian lima gelendong dengan 20 baris bayaran dan semua keseronokan slot yang indah yang terpesona oleh pesona kehendak Jin Aladdin yang tidak dijawab. Dalam rekreasi slot Permainan Mega888 Masa Nyata ini, naratif klasik Aladdin ditambah pada gaya hidup, penuh dengan jackpot revolusioner, ciri penyebaran, permainan longgar dan pengganda liar.

Ciri-ciri Aladdin

Apabila tiga atau lebih Lampu Ajaib muncul di mana-mana pada gelendong, bonus Aladdin’s Wishes Mega888 dilancarkan. Fungsi ini bermula dengan pemilihan lima lampu. Pilihan lampu dibekalkan untuk setiap petunjuk serakan Cahaya Ajaib yang berlaku dalam putaran pencetus (satu pilihan setiap serakan). Buat keputusan yang tepat dan pilih Lampu Ajaib untuk mendapatkan 25 putaran percuma. Pilihan pencahayaan lain akan memberikan anugerah kredit antara 2X hingga 100X pegangan. Jika 3 atau lebih Lampu Ajaib jatuh di mana-mana pada gulungan semasa putaran percuma, ciri tersebut akan dibatalkan.

Mesin slot Aladdin mempunyai 25 paylines dan 5 gulungan.

Animasi dan visual sihir yang sangat baik.

Pulangan yang berpatutan dan mampu milik.

Simbol taburan akan memulakan permainan Bonus.

Untuk menyusun kemenangan, wild boleh ditukar dengan simbol lain.

Jika simbol Wild muncul pada gulungan 2, 3, dan 4, pemain hampir pasti akan memenangi ganjaran berganda daripada permainan jika Wilds digunakan untuk menggantikan semua simbol lain kecuali Scatter dan Wild. Jika simbol Scatter muncul pada gulungan 3, 4, dan 5, pemain akan diberikan maksimum 25 putaran percuma, yang akan bermula serta-merta pada pusingan berikutnya.

Slot Hajat Aladdin: Bagaimana untuk Menang

Jackpot Hajat Aladdin Mega888

Tiada ahli gabungan akan membayar dividen sehingga talian gaji didayakan. Kecuali dalam kes simbol taburan, kombo hanya berlaku jika ia muncul pada gulungan dari kiri ke kanan.

jadual pembayaran

Walaupun Aladdin adalah tanda liar, tiada bayaran untuk gabungan simbol ini di talian.

Pembayaran dalam syiling untuk simbol satu sama lain untuk memperoleh lima pada garis gaji ditunjukkan di bawah. Untuk menukar syiling kepada kredit, darabkannya dengan pertaruhan baris. Jika simbol liar digunakan untuk membentuk kombinasi yang menang, ganjaran akan digandakan.

Perempuan (5000)

Jin adalah seorang yang suka (1000)

Monyet dan Istana ialah permainan tentang monyet dan istana (500)

Pedang Terbang & Permaidani (250)

Mahkota & Beg Wang (200)

Mangkuk & Pasu Buah-buahan (100)

Kami adalah Ejen MEGA888 rasmi Malaysia.. Hubungi kami pada bila-bila masa, di mana sahaja dengan mengklik butang sembang langsung!

Leave a Comment

Your email address will not be published.